Ruilen en retourneren

Onze Algemene voorwaarden

U heeft het recht uw online bestelling, eventueel gedeeltelijk, tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en te retourneren, uitgezonderd zijn boeken en tijdschriften. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, bij gedeeltelijke retourzending ( niet alle artikelen worden geretourneerd )  krijgt u niet uw verzendkosten gecrediteerd. 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7, 25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen met vermelding van uw bestelnummer, via dewoljutter@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wilt u een artikel ruilen of retourneren wat gekocht is in de winkel?

Geen probleem,

mits de artikelen vlek – rook/geur – dierenhaar vrij zijn, niet gebruikt uiteraard en u de kassabon heeft.

Retour 30 dagen – Ruilen tot 1 jaar, geen geld terug met ruilen. (geldt alleen voor aankopen in de winkel)

♦♦♦ Tijdschriften, boeken, lontwol en speciaal voor u bestelde artikelen ( niet in ons assortiment ) gekocht in de winkel zijn uitgesloten van ruilen of retour.